Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die ons een handje willen helpen tijdens onze evenementen!

Wil jij graag vrijwilliger zijn? Hou je van dieren in het algemeen en specifiek van honden?
Ben je nieuwsgierig naar sledehondensport? Of overweeg je om zelf deel te nemen en wil je eens zien waar het allemaal om draait?

Dan ben jij de PERFECTE vrijwilliger! Een waardevolle schakel tussen de organisatie, de mushers en de honden.
Een uiterst belangrijk onderdeel, met andere woorden een soort multitaskkracht.

Wat doet een vrijwilliger zoal?
Vrijwilligerstaken zijn heel divers en omvatten vrijwel alles, van helpen met catering, hamburgers bakken, helpen op de stakeout, de algemene opbouw en afbraak van onze evenementen.

Onder andere zijn we steeds op zoek naar mensen om controleposten te bemannen, die teams kunnen kunnen begeleiden, helpen bij wegkruisingen, af en toe foto’s en filmpjes te maken voor de website,
lunchpakketten vervoeren van en naar controleposten, enzovoort.

Er moeten ook verschillende taken worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de organisatie zoals controle van de boekjes van de honden voorafgaand het evenement, klaarmaken van goodiebags, of helpen met het trailteam bij de voorbereiding van het parcours.

Vrijwilligers krijgen eet en drankbonnentjes aangeboden en mogen gratis mee aanschuiven op onze jaarlijkse BBQ VFS & Friends

Voor de meeste taken is het natuurlijk een voordeel als je bekend bent met honden, maar neem vooral een grote glimlach mee!

Elke vorm van hulp wordt gewaardeerd, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen: